Opel Manta GSe ElektroMOD: concept pentru un model electric cu linii retro

autoexpert.ro

Opel a publicat un teaser cu conceptul numit Manta GSe ElektroMOD, ce anunță un viitor model electric cu linii retro inspirat de modelul clasic al anilor 70: Manta.

Opel a publicat o singură imagine cu ceea ce promite să fie un extrem de interesant model electric. Opel Manta GSe ElektroMOD este conceptul unui model electric inspirat de modelul clasic al anilor 70.

Opel Manta GSe ElektroMOD

Din imaginea publicată, modelul pare aproape identic cu clasicul Opel Manta, dar se remarcă farurile LED. Dacă modelul Manta GSe ElektroMOD va rămâne la stadiu de concept sau va fi produs într-o serie limitată, rămâne de văzut. Opel are însă în gama actuală versiuni electrice pentru modelele Corsa, Mokka și Combo.

Nu există încă detalii tehnice despre conceptul Opel Manta GSe ElektroMOD. Constructorul german promite un cockpit digital, fiind sugerat un setup cu două ecrane similar cu cel din actualul Opel Mokka.

”Folosind un sistem de propulsie electric, fără emisii, Opel Manta devine cu adevărat nemuritor, fără să mai depindă de piese de schimb pentru motor sau de potențialele interdicții pentru automobilele vechi cu motoare termice. Transformarea sa în ElektroMOD arată cât de atemporale sunt liniile create în 1970. Linia sculpturală și simplă de acum o jumătate de secol se potrivește perfect cu filosofia de design Opel de astăzi.”, spune comunicatul mărcii germane.

Via Opel

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top