Opel reduce prețurile la SUV-uri între 1 și 8 martie

SUV Opel

Opel organizează în perioada 1-8 martie săptămâna SUV-urilor. Cu acest prilej, cei interesați de modelele mărcii din acest segment vor avea posibilitatea să testeze noua gamă a constructorului și vor beneficia de oferte speciale cu reduceri consistente.

Astfel, în cazul lui Opel Crossland X, cel mai sigur model din segmentul său după cum au relevat testele EuroNCAP din 2017, versiunea 1.2 bernzină (81 CP) în echiparea Enjoy este disponibil la prețul de 10.960 euro cu TVA și prima de casare incluse. Pentru Mokka X, SUV-ul subcompact dotat cu tracțiune integrală și sisteme de siguranță de top care a atras o mulțime de clienți noi pentru marca germană, oferta specială este valabilă pentru modelul 1.6 benzină (115 CP) cu echiparea Selection, care se va comercializa în acea perioadă cu prețul de 14.160 euro cu TVA prin leasing sau credit auto.

În fine, prețurile pentru Opel Grandland X Selection 1.2 benzină 130 CP pornesc de la 16.200 euro cu TVA și prima de casare incluse. Cu o lungime de 4,48 metri, modelul propune o multitudine de tehnologii inovatoare care vizează siguranța, confortul și spiritul practic. Portofoliul său de sisteme de asistență și tehnologii ultramoderne este de primă clasă: farurile LED adaptive, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu frânare automată de urgență și detectarea pietonilor, sistemul de detectare a somnolenței șoferului și sistemul avansat de asistență la parcare sunt numai câteva dintre acestea. Ca și celelalte modele din ofertă, scaunele față ergonomice certificate de AGR sunt disponibile opțional

Adaugati comentariu