Tu desenezi cel mai frumos Rocks-e, Opel îl produce!

Opel Rocks Design Challenge autoexpert.ro

Ai între 18 și 27 de ani? Știi să desenezi mașini faine? Foarte bine! Pune mâna pe ustensile și creionează un Opel Rocks-e! Dacă e votat ca fiind cel mai frumos, Opel promite că-l va construi ”în carne și oase”.

Opel intenționează să producă un exemplar special unic al modelului electric Rocks-e. Inovatorul Opel SUM – Sustainable Urban Mobility (Mobilitate urbană durabilă) este un cvadriciclu fără emisii locale, care poate fi condus de persoane cu vârsta de 16 ani și peste. Opel invită acum tinerii artiști din întreaga lume să proiecteze un concept Rocks-e.

Opel Rocks Design Challenge autoexpert.ro

Rocks-e Design Challenge lansat de Opel este un concurs de social media în cadrul căruia tinerele talente creative sunt invitate să proiecteze un concept unic bazat pe autovehiculul ușor cu două locuri. Ei zic că ”acest concurs este deschis studenților din domeniul designului cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani”. Eu zic că, dacă știi să desenezi și ai vârsta cerută, nu trebuie să fii student la arte. Pune mâna, desenează mașina și arat-o lumii! Participanții își pot trimite creațiile lor nebunești, cool sau chiar ciudate la adresa următoare. Mai mult, Opel va produce fizic desenul câștigător.

Opel Rocks Design Challenge autoexpert.ro

 

Vicepreședintele Opel pentru Design, Mark Adams, a declarat: „Rocks-e Design Challenge este o modalitate unică prin care publicul tânăr intră în contact cu marca Opel. Concursul de design participativ va genera o atenție suplimentară și entuziasm pentru Rocks-e, un model unic.”

 

Opel Rocks-e Design Challenge autoexpert.ro

Câștigătorul va fi selectat de un juriu format din managementul Opel și cei mai renumiți influenceri. În plus, Mark Adams va urmări personal Rocks e-Design Challenge pe canalul său de Instagram.

Ce ”știe” Opel Rocks-e?

Modelul este propulsat de un motor electric de 8 CP alimentat de o obaterie de 5.5 kWh. Autonomia maximă oficială este de 75 kilometri, iar viteza maximă este limitată la 45 km/oră. O alimentare completă la o priză casnică de 220V durează 3 ore și jumătate.

 

 

Adaugati comentariu