Opinia ta contează cel mai mult!

Consiliul Concurenţei este interesat de opinia consumatorilor – beneficiari ai serviciilor de întreţinere/reparare automobile – cu privire la piaţa pieselor de schimb pentru automobile.

În acest sens, autoritatea română de concurenţă va efectua, până la data de 15 august, un sondaj de opinie online. Acesta este disponibil pe site-ul institutiei la adresa: www.consiliulconcurentei.ro/?pag=202.

Scopul acestei cercetări este acela de a cunoaşte problemele pe care consumatoriile întâmpină cu ocazia operaţiunilor de service (garanţii, consultarea cu privire la tipul de piesă de schimb care se montează pe automobilele proprii, relaţia cu asiguratorii ş.a.).

„Sondajul online este o premieră pentru Consiliul Concurenţei. Opinia consumatorului final este importantă pentru noi pentru că ar putea ajuta la identificarea eventualelor disfuncţionalităţi ale pieţei. Dacă vom ajunge la concluzia că există probleme, vom interveni pentru remedierea celor de natură concurenţială şi vom sesiza instituţiile în măsură să acţioneze în ariile ce nu sunt de competenţa noastră”, a declarat domnul Bogdan M. Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să aducă în atenţia instituţiei probleme de natură concurenţială în domeniul pieselor de schimb pentru automobile sunt rugate să utilizeze adresa de e-mail: pieseauto@consiliulconcurentei.ro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top