Optimizează operațiunile de plată a taxelor de drum pentru tranzitarea Ungariei cu Serviciul Suplimentar HU-GO

Serviciul Suplimentar

Plata taxelor de drum și timpii lungi de așteptare la graniță rămân printre cele mai mari provocări ale unui manager de flotă auto sau șofer care parcurge frecvent rute pe teritoriul țărilor din Europa. Pentru a veni în ajutorul acestora, Serviciul Suplimentar HU-GO de la SafeFleet poate fi utilizat pentru plata taxelor de drum în Ungaria.

Cum funcționează Serviciul Suplimentar?

  1. Atunci când colaborezi cu SafeFleet, operațiunile corespunzătoare pentru plata taxelor de drum din Ungaria sunt externalizate către SafeFleet.
  2. După înregistrarea în sistem, datele vehiculelor flotei tale vor fi introduse automat de către SafeFleet în contul HU-GO.
  3. Pe parcursul transporturilor, SafeFleet va alimenta contul HU-GO cu sumele necesare pentru plata taxelor de drum în Ungaria, asigurându-se că toate costurile sunt achitate la timp, pentru a nu afecta activitatea vehiculelor.

Ce avantaje are flota ta auto cu Serviciul Suplimentar HU-GO?

Atunci când externalizezi operațiunile corespunzătoare plății taxelor de drum, eficientizezi automat alocarea resurselor flotei tale. Datorită plății automate corespunzătoare taxelor de drum din Ungaria, efectuate prin Serviciul Suplimentar SafeFleet, planificarea activităților necesare fiecărei rute va rămâne în trecut, iar tu îți vei putea direcționa atenția către procesul decizional.

Cum te ajută Serviciul Suplimentar să aduci mai multă valoare, atât clienților cât și companiei tale?

  • Vei economisi resursele de timp

Fie că vorbim despre timpul pe care șoferii îl petrec la vamă pentru plata taxelor de drum din zonele tranzitate, sau de timpul pe care trebuie să îl aloci pentru planificarea fiecărei rute, Serviciul Suplimentar HU-GO te ajută să optimizezi aceste procese. Din punct de vedere administrativ, vei eficientiza gestionarea tichetelor și procesul de achiziționare a biletelor cu rută fixă deoarece ele vor fi preluate automat prin acest serviciu.

  • Vei reduce costurile flotei

Prin serviciul oferit de SafeFleet, taxele de drum vor fi plătite automat. Astfel, vei avea certitudinea că acestea au fost efectuate la timp și că nu vor exista posibile penalizări pe care compania ta le-ar plăti în lipsa unui sistem atât de precis. Indiferent de modificările ce intervin pe parcursul rutelor, Serviciul Suplimentar HU-GO va elimina multe costuri operaționale, rezultate pe care le vei înregistra la scurt timp de la implementarea acestuia, împreună cu dispozitivul OBU One.

  • Vei accelera procesul decizional

Prin preluarea activităților corespunzătoare plății taxelor de drum prin Serviciul Suplimentar HU-GO, vei crește gradul de eficiență și productivitatea echipei. În acest mod, calitatea serviciilor tale se va îmbunătăți odată cu veniturile flotei, care vor crește considerabil.

Pentru clienții companiei tale, este important ca furnizorul lor să livreze cât mai eficient și calitativ, folosind cele mai inovatoare tehnologii și dispozitive. Condițiile în care flota ta auto își desfășoară activitatea le oferă clienților posibilitatea de a se poziționa la rândul lor în topul nișei pe care activează.

SafeFleet te poate ajuta să îndeplinești aceste obiective, prin gestionarea taxelor de drum pentru tranzitarea Ungariei. Întregul proces se va realiza electronic și automat, astfel încât timpul și costurile să nu mai fie provocările cu care flota ta trebuie să se confrunte constant.

Alege Serviciul suplimentar HU-GO de la SafeFleet pentru a-ți externaliza responsabilitatea taxelor de drum din Ungaria către un partener de încredere, cu experiență în managementul flotelor auto.

Clienții noștri au optimizat la maximum rutele prin reducerea timpilor “morți”, ceea ce le-a adus îmbunătățiri de până la 50% a livrărilor de când au început să utilizeze SafeFleet.

Adaugati comentariu