Orașe medievale din Europa. Cele mai bune destinații pentru pasionații de istorie

orașe medievale

Orașele medievale au întotdeauna povești și peisaje frumoase de oferit. Vacanțele în aceste orașe se pot face de către pasionații de istorie, dar și de părinții sau profesorii dornici de a da o lecție de istorie la fața locului. Iată câteva orașe medievale din Europa.

Orașele medievale au întotdeauna povești și peisaje frumoase de oferit. Vacanțele în aceste orașe se pot face de către pasionații de istorie, dar și de părinții sau profesorii dornici de a da o lecție de istorie la fața locului. Iată câteva orașe medievale din Europa!

Un oraș medieval, care merită vizitat, atât pentru frumusețea sa, cât și pentru istoria lui, este “perla medievală a Europei”, așa cum a fost denumit, orașul Tallinn din Estonia.

Orașul este extraordinar de bine păstrat în ceea ce privește arhitectura. Veți vedea biserici și clădiri din epoca medievală, reședințe ale negustorilor, străduțele pavate, toate păstrate ca în al secolul al XI-lea.

Orașe medievale din Europa – Praga, oraș medieval extraordinar

Un oraș romantic, medieval și foarte potrivit de vizitat pentru orice vârste este capitala Cehiei, Praga. A devenit Patrimoniu Cultural în 1992 și este unul dintre cele mai frumoase orașe medievale ale Europei. Castelul, monumentele arhitecturale în stil baroc, gotic și renascentist sunt doar câteva lucruri pe care le poți admira la acest oraș superb. Nu rata Cartierul Evreiesc, Muzeul Torturii, Castelul și Taverna Medievală.

Citește continuareaa articolului aici

Adaugati comentariu