Ottimo – detailing auto si service auto in Iasi cu echipa implicata si profesionista

Ottimo

Ottimo – detailing auto in Iasi cu echipa implicata si profesionista care foloseste doar produse de calitate pentru polish si alte reparatii. De ce? Pe partea de Detailing auto Iasi, service-ul Ottimo, oferă o gamă diversificată de oferte, printre acestea fiind:
  1. Detailing interior- ce constă mai concret în curățarea interioară detaliată, curățare tapițerie, tratament piele, tratament hidrofob pentru tapițerie, mochete și covorașe, tratament cu ozon etc. Important este faptul că toate acestea durează în funcție de gabaritul automobilului și de complexitatea lucrării.
  2. Detailing exterior- în detaliu fiind vorba despre : Detailing exterior complet, polisharea caroseriei, polisharea caroseriei 3 în 1, eliminarea cojii de portocală, tratament hidrofob pentru geamuri etc.

Ottimo – Detaliile fac diferența și oferă și originalitatea unui automobil

Înțelegem foarte bine dorințele dumnevoastră când vine vorba de aspectul autovehiculului și, din acest motiv, calitatea lucrărilor efectuate de noi vor fi mereu la cele mai înalte standarde posibile pentru a vă satisface absolut orice dorință când vine vorba de aspect. Înțelegem și că vă doriți totodată ca mașina să fie exact așa cum vi-o imaginați, iar pentru asta este nevoie de mâna unor pasionați dedicați, cărora le pasă cu adevărat de clienți și dorințele lor. Detaliile fac diferența și oferă și originalitatea unui automobil.

            Serviciile de detailing auto in Iasi pe care le oferim în cadrul Ottimo sunt următoarele: la partea de exterior : Pachet întreținere, Pachet mediu, Pachet premium, polish caroserie, protecție ceramică caroserie, polish faruri, polish parbriz, lunetă, geamuri laterale, tratament hidrofob parbriz, lunetă, geamuri laterale, detailing motor, detailing jante, restaurarea elementelor din crom și aluminiu, corecția locală a lacului sau vopselei; la partea de interior : curățarea chimică interior completă, repararea pielii, textilelor sau suprafețelor din plastic, protecția pielii împotriva uzurii și decolorării, protecția textilelor împotriva lichidelor și decolorării, tratament ceramică și ornamente din plastic, igienizare traseu AC, tratament cu ozon, polishare consolă, trimuri și ornamente bord.

Prețurile sunt toate afișate în detaliu pentru fiecare componentă în parte pe site-ul service-ului, puteți oricând să lăsați detalii pentru contact iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp cu putință. Pe site aveți secțiunea de contact unde va trebui doar să puneți datele de contact, iar de restul ne ocupăm noi.

Oferim clienților pachetele promoționale următoare:

  • Pachet întreținere, ce constă în polish într-un pas, protecție cu sealant/ceramic, pentru reîmprospătare, eliminarea zgârieturilor mici. Important: Timpul de realizare este între 7 și 9 ore, iar prețul variază în funcție de gabaritul automobilului și de complexitatea procedurii.
  • Pachet Mediu – polishare în doi pași, aplicare ceramică în două straturi, pentru aspect bun, eliminarea a 60-75 la sută din zgârieturi. Important, timpul de realizare este de aproximativ 2-2,5 zile, iar prețul variază în funcție de gabaritului automobilului și complexitatea lucrărilor.
  • Pachetul Premium – polish în pași multipli, aplicare ceramică premium în patru straturi, pentru aspect de showroom, eliminarea a 80-95 la sută din zgârieturi. Important, acest proces durează 3 zile, iar prețul variază în funcție de gabaritul automobilului și de complexitatea lucrărilor.

            Acestea sunt pe scurt informațiile generale despre serviciile de detailing efectuate de Ottimo, iar daca doriți să aflați mai multe detalii, așteptăm cu drag să ne contactați. Ne puteți găsi la numărul de telefon specificat pe site sau la sediul din Calea Chișinăului. Vă Așteptăm!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top