Ovidiu Bălan desemnat Cluster Director CEE în cadrul Goodyear Dunlop

Ovidiu Bălan, actualmente Director General pentru România și Bulgaria în cadrul organizației Goodyear Dunlop Europa Centrală și de Sud Est (CSEE), a fost desemnat Cluster Director pentru Europa Centrală și de Est. În această funcție, Bălan va gestiona și administra activitățile organizației, fiind responsabil cu acțiunile de vânzări din 6 țări din Europa Centrală și de Est, reunind interesele a aproape 100 de asociați.

Ovidiu Bălan, MBA, s-a alăturat companiei Goodyear Dunlop Tires România în 2001 în calitate de Brand Coordinator, ulterior fiind numit Sales Manager Consumer Tires în 2003. În 2008, ocupă funcția de Director General pentru România și Bulgaria în cadrul aceleiași companii și devine parte a bordului de conducere al Goodyear Dunlop. Pentru noua sa numire va intra efectiv în funcție începând cu data de 1 august 2013.

Noua organizație Goodyear Dunlop CEE acoperă șase piețe din regiune: România, Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și Republica Moldova, și are în subordine aproape 100 de asociați. Subsidiara CEE a Goodyear Dunlop este una nou creată în cadrul organizației regionale Goodyear Dunlop CSEE, care a luat ființă în 2006 și care reunește 15 piețe din zona Europei Centrale și de Sud-Est (Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia și Hertegovina, România, Bulgaria, Macedonia, Albania, Kosovo și Muntenegru, Cipru și Republica Moldova). CSEE subîntinde în jur de 1500 de asociați, ce provin din zone cu un background cultural, istoric și de afaceri extrem de divers. Sediul central al Goodyear Dunlop CSEE este în Kranj, Slovenia.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top