OZ prezintă colecția de jante 2013

OZ RACING furnizor Scuderia Ferrari lanseaza noile modele de jante odata cu inaugurarea bolidului Ferrari F12 Berlineta.

Miercuri 06.02 2013 in show-room-ul Forza Rossa a fost lansat cel mai puternic bolid din istoria Ferrari, F12 Berlinetta. Pe langa lansarea Ferrari F12 Berlineta si prezenta pilotului Giancarlo Fisichela, fanii si iubitorii fenomenului auto au mai avut ocazia de a admira in premiera  noile modele ale colectiei OZ Racing 2013.

Cele mai apreciate au fost : bineinteles, modelul pe 20’’ Mito Roso, model dedicat exclusiv  Ferrari si janta de F1 sosita direct din paddok-ul italian. Alaturi de  aceste vedete au mai defilat: Superforgiata, Formula HLT, Monaco HLT, Sahara 5/6, Suprturismo GT (in noua finisare grigio corsa), X5B, Quaranta,  David, Italia 150.

OZ SUPERFORGIATA
O adevarata piesa de colectie cu doar 7.2 kg pe 8.5×19 este si cea mai avansata in materie de design si tehnologie. SUPERFORGIATA este oferita in variantele CENTRE LOCK si in 5 bolturi,  cu diametre 19” si 20” castigind  si mai multa exclusivitate in a echipa masini precum  Audi RS4, RS6, R8; BMW M5, M6; Ferrari 430 Scuderia, 458 Italia; Lamborghini Murcielago, Gallardo; Nissan GT-R; Porsche 911 Turbo, prin noua finisare “CERAMIC POLISH” lansata.

OZ Formula HLT
Sezonul 2012 marcheaza inceputul parteneriatului dintre OZ si Scuderia Ferrari, cea mai titrata echipa din F1. Divizia de cercetare si dezvoltare a OZ Tech Lab™ a reusit o creatie de exceptie prin noua janta OZ FORMULA HLT inspirata la nivel de design si tehnologie cu cea a monopostului din F1. Janta Formula HLT disponibila pe  diametrele 17”, 18”, 19”, 20” va fi oferita in finisarea Grigio Corsa.

OZ SUPERTURISMO GT
SUPERTURISMO GT este janta emblematica in lumea curselor de raliuri, nemaiavand nevoie de nici o introducere, alegerea ideala pentru cei ce vor sa faca un upgrade tehnic si stilistic la o masina compacta gen VW GOLF si POLO, PEUGEOT 206/307, ALFA 147, CITROEN C3 sau RENAULT CLIO, si multe altele.

Participantii au regasit in cadrul evenimentului valori si simboluri ale Italiei (OZ Racing precum si Scuderia Ferrari intrunesc cel mai bine inovatia, stilul  si performantele  Italiei). Aceste modele alaturi de celelalte noutati ale grupului OZ din colectiile MSW ( Motor Sport Wheels since 1985) si Sparco Wheels vin in intampinarea celor ce stiu si apreciaza designul, siguranta si calitatea.

Noile modele vor putea fi montate pe masinile celor ce stiu si recunosc valoarea acestor branduri incepind cu data 27 februarie. Mai multe detalii pe www.jantealuminiu.ro, partenerul OZ Racing din Romania.

Adaugati comentariu