OZN-ul se întoarce – Conceptul Toyota C-HR Hy-Power a fost prezentat la Frankfurt

Toyota C-HR Hy-Power (4)

Toyota C-HR Hy-Power este o nouă interpretare a crossover-ului nipon cu un puternic impact vizual și un sistem de propulsie hibrid mai puternic, despre care japonezii vor oferi informații abia anul viitor.

Toyota C-HR s-a bucurat de succes din momentul lansării sale în 2016. Cu designul său uluitor, construită pe platforma TNGA, C-HR a avut magnet în Europa, 75% din vânzările Toyota pe Bătrânul Continent fiind trecute în contul său.

Toyota C-HR Hy-Power (3)FOTO GALERIE

Modelul de serie i-a inspirat pe designerii de la studioul de design din sudul Franței să exploreze noi posibilități pentru modelul hibrid într-o manieră magnetizantă. Ce a ieșit din mâinile lor se numește Toyota C-HR Hy-Power, care își face debutul la Frankfurt. Intenția lor a fost să creeze o mașină dezirabilă, cu un aspect care să-i sublinieze firea distractivă.

O vopsea argintie Dark Carbon cu finisaj mat accentuează legătura dintre liniile angulare ale vehiculului și suprafețele curbate. Toate acestea ies în evidență grație unor elemente negre. Detaliile cromate prezente în ornamentele farurilor, în cadrele geamurilor și în jantele de 20 de inchi confirmă tematica modelului.

Un contrast dramatic este creat de finisajul Burning Orange de pe montanții față, de pe capacele oglinzilor și de banda de accent din cadrul blocurilor optice. Un autocolant acoperă întreaga suprafață a acoperișului, cu nuanțe care variază între negru și portocaliu.

Toyota C-HR Hy-Power (11)

Interiorul preia ideea de la exterior, combinând tapițeria din piele neagră cu detalii Burning Orange și decoruri asimetrice pe spatele scaunelor și sezut. Designul se repetă pe uși și o linie portocalie orizontală despică bordul în două, ocolind cadrul ecranului multimedia asimetric.

Sistemul de propulsie hibrid oferă mai multă putere față de cei 122 de cai putere ai versiunii actuale. Mai multe detalii vor fi oferite de Toyota abia la începutul anului viitor.

Toyota C-HR Hy-Power (1)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top