Pachet M pentru Seria 6

Abia lansat oficial, noul BMW Seria 6 Coupe se va bucura încă din start de un pachet M, care să rafineze atât aspectul interior, cât și pe cel exterior, oferind astfel o doza suplimentară de exclusivism modelului.

Lansat concomitent cu noua generație Seria 6 Coupe,  pachetul M înseamnă noi spoilere și praguri, jante cu design special, contur negru pentru geamuri, proiectoare cu LED și un nou design al evacuării.

La interior avem de-a face cu scaune cu profil sport, cusături specifice modelelor M pentru tapițerie, volan sport M, inserții din aluminiu și pedalier sport, marcat cu celebrul logo M GmbH.

În afară de modificările estetice, optimizări subtile au fost implementate și trenului de rulare, pentru a-i oferi un plus de sportivitate în comportament. În ceea ce privește lista de motorizari pentru BMW Seria 6 Coupe avem de-a face cu trei indicative: varful de gama 650i cu un V8 supraalimentat de 4.4 l ce produce 407 CP, 640i cu sase cilindri in linie si 320 CP si un diesel de trei litri si 313 CP (640d). Toate cele trei motorizari vin in standard cu o transmisie automata cu opt trepte.

Printre dotarile high-tech tipice unei astfel de masini se numara farurile adaptive cu tehnologie LED pentru faza scurta si faza lunga, cea mai noua versiune a pachetului BMW ConnectedDrive, sistemul Head-Up Display cu afisaj color de inalta rezolutie, Active Cruise Control, camera video cu vedere panoramica, BMW Night Vision etc..

Adaugati comentariu