Pagani recheamă în service toate modelele Huayra BC și Roadster din America

Pagani Huayra BC

Un recall fără precedent are loc în America. Pagani își cheamă în sevice absolut toate modelele Huayra BC și Roadster din Statele Unite, pentru a remedia o problemă tehnică. Este vorba despre un număr impresionant de… 16 mașini!

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului a anunțat rechemarea în service a hypercar-urilor Pagani. Mecanicii nu vor avea mari bătăi de cap. Sunt doar 16 astfel de mașini pe tot teritoriul Statelor Unite.

Producătorul trebuie să remedieze o problemă la baterie, care, la un moment dat, ar putea să nu furnizeze suficientă putere pentru pornirea mașinii. Nu a fost anunțat însă un termen pentru reparație.

Pagani este compania fondată de Horacio Pagani, fost manager Lamborghini. Huayra a venit pe lume în 2012, ca succesor al lui Zonda. Construit aproape în totalitate din fibră de carbon, Huayra este pus în mișcare de un motor V12 twin-turbo de 6.0 litri. Versiunea inițială producea 720 de cai putere. După epuizarea primelor 100 de unități, Pagani a produs alte 20 de Huayra BC, începând cu 2016. BC a primit o versiune mai puternică a aceluiași motor, beneficiind de aportul a 745 de cia putere. Modelul roadster a scăpat de acoperiș, și implicit, de greutatea acestuia, și a primit 754 de cai.

Adaugati comentariu