Papa Francisc se plimbă într-un Logan prin Armenia

Logan Papa Francisc

Ați fi bănuit vreodată că un Papă se va plimba într-un Logan? Nici eu. Ei bine, greșit: iată că Papa Francisc schimbă regulile, fiind adus la întâlnirea pe care-o avea cu președintele Armeniei într-un Logan alb.

Trebuie să recunosc: am simțit o undă de mândrie cu iz naționalist, văzând filmul în care Suveranul Pontif cobora dintr-un Logan alb pentru a se întâlni cu președintele armean Serzh Sargsyan. Și nu pentru că Armenia nu și-ar fi permis să-i pună la dispoziție un autoturism ”cu pretenții” sau poate chiar unul blindat. Dat fiind stilul de viață simplu al Papei și imaginea populară pe care o are, sunt convins că Loganul a fost propria-i dorință.

Logan Papa Francisc

Sursa foto: VaticanRadio

Bine, naționalismul pe care-l manifest este un pic rezervat, pentru că Loganul cu pricina nu este fabricat la Pitești și nici nu poartă emblema Dacia. Într-una dintre fotografii, poate fi zărit rombul Renault pe o jantă, semn că avem de-a face cu un exemplar fabricat în Rusia, foarte comun pe străzile din Azerbaidjan. Mai mult, nici varianta de echipare nu era una de top, lipsind sistemul multimedia.

Prima concluzie? Milioane de oameni pot spune, de-acum, că merg cu papamobilul (fie el și unul temporar). A doua concluzie? Iată cea mai bună (și nesperată) reclamă pe care și-o putea face Dacia. Iar ultima și cea mai importantă dintre ele, este că Papa Francisc nu încetează să uimească prin simplitate, fiind un exemplu pentru toți. Măcar de-ar învăța ceva din asta și clericii români…

Sursa: HotNews

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top