Parada de 1 Decembrie: Restricții de trafic în București

Ca în fiecare an, parada de 1 decembrie impune restricții de trafic în Capitală. Astfel, de Ziua Națională, accesul tuturor vehiculelor va fi interzis în zona Pieței Arcului de Triumf, pentru defilarea oficială.

In ziua de 1 Decembrie, intre orele 04:00 si 16:00, va fi inchisa circulatia pe axul central al soselei Kiseleff si banda intai de circulatie, intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf si banda intai pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si banda a patra pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere.

In acelasi interval orar, va fi inchisa total circulatia, gradual, pe soseaua Kiseleff intre Piata Arcul de Triumf si Piata Victoriei, precum si pe strazile adiacente, pe bulevardul Al. Constantinescu, intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, bulevardul Maresal Averescu intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, bulevardul Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle si pe strada Ion Mincu intre bulevardul Aviatorilor si bulevardul Ion Mihalache.

Traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Marasti si strada Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii. Va fi restrictionata circulatia si in pasajul de la Piata Presei Libere, pe sensul de deplasare catre Piata Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal.

Miercuri, 30 noiembrie, incepand cu ora 10.00, in Piata Arcul de Triumf, pentru amplasarea tribunelor, va fi restrictionat traficul rutier pe banda intai pe strada Al. Constantinescu catre Manastirea Casin si pe soseaua Kiseleff, banda intai, pe sensul de mers Piata Presei – Piata Arcul de Triumf, precum si pe banda intai, in Piata Arcul de Triumf, sensul Piata Presei Libere.

Joi, in ziua paradei, intre orele 06.00 si 16.00, va fi restrictionat traficul rutier pe banda intai de circulatie pe bulevardul Aviatorilor, dinspre bulevardul Beijing catre strada Arhitect Ion Mincu si la necesitate, pe banda intai pe sensul de mers dinspre strada Arhitect Ion Mincu catre bulevardul Beijing.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top