Îl știi ca pe unul dintre cei mai apreciați dealeri de Opel. Dar sunt multe lucruri pe care nu le cunoști despre Di-Bas. Youtuber-ul TheLink i-a ales pentru a-i vopsi propria mașină, un Audi A4, iar McMike a luat în test două modele de la ei. Iată ce păreri despre Di-Bas au avut după colaborarea cu ei.

Di-Bas nu mai este de mult doar un dealer Opel. E drept, așa a început totul, în 1998. Dar din 2005 a devenit reparator autorizat Chevrolet, iar de anul trecut dealer Hyundai. Ca să nu mai discutăm despre toată rețeaua de service-uri pe care o are. Poți duce la ei orice mașină, indiferent de model. Fie că vrei tinichigerie, vopsitorie sau mecanică, Di-Bas este răspunsul.

Păreri Di-Bas autoexpert.ro

În plus, în perioada în care mașina stă la reparat, poți primi o mașină de schimb, ca să te deplasezi cu ușurință prin oraș. Cât despre rezultatele reparației, mărturia lui TheLink este sugestivă.

Păreri despre Di-Bas

Youtuberul și-a lăsat propriul Audi A4 la vopsitorie. Acesta nu avea probleme grave sau reparații serioase de tinichigerie de făcut, dar vopseaua era ciuruită de pietricele. TheLink a primit din partea Di-Bas un Hyundai i20 aproape nou, cu 800 km la bord. După perioada de reperație, youtuberul și-a preluat mașina. Fără diferențe de nuanță între panouri, fără aspect ”coajă de portocală”. Perfectă, ca la ieșirea pe porțile fabricii.

McMike a luat la test de la Di-Bas două dintre cele mai cerute modele Hyundai. Kona Electric este inclus actualmente în Programul Rabla, beneficiind de bonusul de aproape 10.000 de euro. Iar Tucson este cel mai bine vândut SUV compact din România.

Fiecare dintre voi poate cere o mașină la test în vederea achiziției unui exemplar nou. Iar dacă nu dispui de suma necesară, te poți orienta la una dintre mașinile rulate aflate în oferta Di-Bas. Actualmente, prețurile exemplarelor din parcul auto pornesc de la 1600 de euro!