Vreţi să mirosiţi a Bentley?

Vreţi să mirosiţi a Bentley? Cu mulţi ani în urmă, singurul miros pe care îl simţeai când te urcai într-un automobil era cel de benzină. Astăzi, lucrurile sunt mai simple. Circuitul de combustibil este bine izolat, au apărut odorizantele auto, braduleţii, sticluţele cu esenţă, etc. Insă, ce te faci dacă eşti posesorul unui Bentley? E musai sa cumperi noua colecţie de parfumuri.

 

Stiai ca Bentley Bentayga Speed este cel mai rapid SUV din lume?

 

Neapărat trebuie să te asortezi cu maşina mult iubită. Cei de la Bentley Fragances sunt încântaţi să îţi ofere prima lor colecţie de parfumuri pentru femei şi bărbaţi. Denumită Bentley Beyond – The Collection, această colecţie de parfumuri te poartă într-o călătorie prin cele mai exotice destinaţii, fiind inspirată de pasiunea pentru turism a fondatorului companiei, Walter Owen Bentley. W.O. obişnuia să parcurgă foarte des cu bicicleta  distanţa de 130 de mile dintre Londra şi Norfolk, admirând minunatele peisaje britanice.

Un buchet de arome

Fiecare dintre cele trei parfumuri ce alcătuiesc colecţia Bentley Beyond te duce cu gândul la o destinaţie exotică. O călătorie în Acapulco cu Exotic Musk realizat de Mathilde Bijaoui; o odisee în insula Java din Indonezia cu parfumul Wild Vetiver conceput de Sidonie Lancesseur sau o aventură în Goa, India, cu Majestic Cashmere de Julie Massé.

Prezentare de lux

Flacoanele celor trei parfumuri sunt realizate în colaborare cu Bentley Styling Team, aplicându-se aceleaşi standarde de calitate şi atenţia asupra detaliilor ca şi în cazul automobilelor Bentley. Fiecare din cele trei parfumuri beneficiază de un cod cromatic propriu, în timp ce capacul recipientului este îmbrăcat în piele cusută manual, evocând, astfel, interiorul unui autoturism Bentley.

Citeste mai mult pe missauto.ro

Adaugati comentariu