Paris 2018 – Peugeot 508 SW First Edition vine cu dotări speciale

Peugeot 508 SW First Edition

Peugeot 508 SW First Edition va fi disponibil în primul an de la lansare cu o serie de dotări speciale. Mașina va fi disponibilă începând cu ziua prezentării, 2 octombrie, în Franța și în Marea Britanie, și are la bază versiunea de top 508 SW GT.  

Grila neagră lucioasă și jantele de 19 inci Augusta, în două nuanțe, deosebesc ediția specială de versiunea standard a modelului lansat în luna iunie și sunt primele care atrag atenția la noul Peugeot 508 SW First Edition, disponibil și cu două culori noi, Twilight Blue și Amazonite Grey.

Peugeot 508 SW First Edition(7)

La interior, break-ul francez primește pedale din aluminiu, praguri personalizate și lumină ambientală albastră. Ocupanții se vor bucura de pielea Nappa disponibilă în negru mistral sau roșu și finisaje cu aspect de fibră de carbon.

Funcții ca Night Vision, unică în segment, încărcarea prin inducție a telefoanelor inteligente, un ecran HD capacitiv de 10 inci, cu navigație și recunoaștere vocală se vor regăsi la bord alături de sistemul de sonorizare Focal.

Peugeot 508 SW First Edition

Peugeot montează în portbagajul cu finisaje din lemn Zebrano și bare împotriva alunecării obiectelor.

Sub capota lui 508 SW First Edition se vor regăsi motorul de 1.6 litri PureTech 225 S&S EAT8 cu 225 de cai putere sau unitatea de 2.0 litri BlueHDI 180 S&S EAT8, cu 180 de cai putere, ambele cuplate, așa cum relevă și denumirea versiunilor, la o transmisie automată cu opt rapoarte. Ambele motoare sunt conforme cu noul standard WLTP.

Adaugati comentariu