Pariu pe V8: noile Porsche Panamera GTS și Panamera GTS Sport Turismo

Pariu pe V8: noile Porsche Panamera GTS și Panamera GTS Sport Turismo

Noile Porsche Panamera GTS și Panamera GTS Sport Turismo au fost prezentate oficial. Fanii pot răsufla ușurați: cele două modele au primit un V8 biturbo de 460CP!

Porsche Panamera GTS și Panamera GTS Sport Turismo vor împărți frățește un propulsor de 4 litri V8 biturbo care livrează 460 CP și 620 Nm!

Repriza de la 0 to 100 km/h se realizează în 4.1 secunde și Panamera GTS poate ajunge la o viteză maximă de 292 km/h, în timp ce versiunea GTS Sport Turismo este cotată “doar” cu 289 km/h.

Sistemul Porsche Traction Management asigură tracțiunea integrală și cutia automată cu dublu ambreiaj și opt trepte administrează resursele de putere ale motorului V8.

Pentru a oferi performanțe superioare față de restul versiunilor din gama Panamera inginerii germani au modificat sistemul de suspensii Porsche Active Suspension Management și au coborât garda la sol cu 10 mm.

La capitolul design noile modele au primit pachetul Sport Design care evidențiază apartenența la gama GTS: în partea din față găsim elemente ale caroseriei vopsite în negru și logo-ul GTS este prezent pe portiere și scaunele cu piele Alcantara.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top