Park4Fly asigura soferilor parcare pe termen lung langa Aeroportul International ,,Henri Coanda”

Autoexpert Park4Fly

Șoferii care pleacă în concediu și au nevoie de un loc de parcare sigur pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp pot apela cu încredere la Park4Fly, parcare lângă aeroport Henri Coandă! Spațiul se află la o distanță de doar 0,8 kilometri de cel mai mare aeroport din România, iar clienții pot beneficia de transport gratuit cu un shuttle bus până la terminalul de Plecări, dar și de transport de la Terminalul de Sosiri până în incinta parcării.

Parcarea din Otopeni, Park4Fly.ro, dispune de 150 de locuri, fiind un spațiu atent monitorizat prin intermediul camerelor de supraveghere. Filmările sunt disponibile în mediul virtual, pentru ca șoferii care pleacă la drum să le poata accesa oricând, pentru siguranța personală. În plus, în incinta parcării întotdeauna există personal calificat, care se asigură că autoturismele sunt păstrate în condiții optime până la întoarcerea clienților.

Serviciile oferite clienților

Pentru confortul șoferilor, compania care se ocupă de parcarea din apropierea aeroportului Henri Coandă le pune acestora la dispoziție prețuri minime, suport clienți non-stop, dar și păză 24/7. În plus, la cerere, autoturismele pot fi spalate înainte ca șoferii să le ridice, contra unei sume afișate pe site. Toate tarifele sunt transparente, iar cu cât perioada de închiriere este mai mare, cu atât prețurile pentru o zi, scad.

Achitarea tarifului

Imediat după realizarea unei rezervări pe site sau telefonic, reprezentanții Park 4 Fly contacteaza șoferii, pentru a confirma detaliile sosirii acestora. Ulterior, plata trebuie realizată integral, fie cu cardul, fie în numerar, atunci când autoturismele sunt parcate. Cei care doresc, pot achita tariful și prin intermediul unui transfer bancar.

Identificarea parcării

Toți cei care fac o rezervare pentru un loc de parcare primesc automat un email de confirmare din partea companiei, care conține adresa exactă. In plus, pe DN1 există un semn care indică locația menționată și pe site.

Anularea rezervarii sau extinderea perioadei

Șoferii care doresc sa anuleze o rezervare, pot face acest lucru prin trimiterea unui email reprezentanților companiei sau telefonic, prin intermediul serviciului de Suport Clienți. Pentru eficientizarea numărului de locuri disponibil, ideal este ca anularea să fie facută din timp. La pol opus, cei care doresc să extinda perioada aferentă inchirierii, trebuie sa urmeze aceiași pași și să anunțe compania de închirieri.

Prețuri

Toate prețurile aferente locurilor de parcare sunt indicate pe site. În plus, pentru ca șoferii să știe dinainte care este tariful de care vor beneficia, tot ce trebuie să facă este să acceseze pagina de Internet a companiei care se ocupă de parcarea privată și să introducă locația aleasă, ziua sosirii, dar și ziua plecării. În doar 2 minute, toți șoferii pot afla care este prețul final pe care îl vor plăti pentru parcare.

În perioada concediilor sau pe durata călătoriilor în interes profesional, autoturismele trebuie lăsate într-un spatiu sigur, pentru ca la întoarcere, șoferii să își poata ridica vehiculele așa cum le-au lăsat. https://park4fly.ro/  reprezintă soluția ideală la care pot apela toți cei care urmează să călătorească cu avionul, din Otopeni!

Adaugati comentariu