Parteneriat Honda şi FC Dinamo

Honda Trading România a reînnoit parteneriatul cu FC Dinamo București. După 3 ani de reușite, colaborarea continuă și se vrea de lungă durată. Parteneriatul vizează de asemenea, înnoirea flotei de mașini cu noul model Accord.

Honda Trading România anunţă prelungirea parteneriatului cu echipa de fotbal din Ştefan Cel Mare şi în sezonul competiţional 2010-2011. Colaborarea cu FC Dinamo a început în urmă cu 3 ani, Honda Trading România devenind unul din partenerii principali ai echipei. 
Pe lângă proiectele de sponsorizare în susţinerea sportului, parteneriatul cu FC Dinamo vizează reînnoirea flotei cu ultimele modele de top Honda Accord. 

Hirotomo Kani, Preşedinte Honda Trading România: “Fotbalul este unul din cele mai îndrăgite sporturi din România, iar parteneriatul nostru cu clubul Dinamo este deja unul tradiţional, fiind cel de-al treilea an în care suntem alături de echipă şi fanii săi. Aş vrea să subliniez implicarea noastră în susţinerea sportului, vom continua seria de parteneriate cu echipa, iar în curând vom anunţa derularea unor proiecte speciale.” 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top