Parteneriat strategic Dacia, Renault-Nissan şi Groupama Asigurări

Automobile Dacia SA, împreună cu grupul Renault-Nissan și societatea de asigurări Groupama, au incheiat un parteneriat strategic, cu scopul de a îmbunătăți condițiile oferite clienților.

Automobile Dacia SA, Renault-Nissan SRL şi Groupama Asigurări au încheiat un parteneriat strategic în vederea îmbunătăţirii serviciilor destinate clienţilor Dacia, Renault şi Nissan. Datorită unui protocol de schimb de date informatizat între reparatorii autorizaţi ai celor trei mărci şi asigurător, acest parteneriat va permite eliberarea acceptelor de plată în maxim 48 de ore de la depunerea dosarului de daune.

Beneficiile directe pentru clienţii Dacia, Renault şi Nissan care se vor adresa Groupama Asigurări sunt reducerea timpului de aşteptare pentru tratarea dosarului de daune şi scurtarea perioadei de imobilizare a vehiculului pe durata reparaţiei. Parteneriatul este deja în vigoare începând cu luna martie, fiind valabil atât pentru asigurările de răspundere civilă auto obligatorii RCA, cât şi pentru asigurările facultative pentru avarii de tip CASCO.  

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top