Patrick Dempsey și Porsche Panamera la Goodwood

Patrick Dempsey Porsche Panamera

Ei bine, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, vă prezentam imagini ”scăpate” pe internet cu noul Porsche Panamera, ieri, constructorul german și-a scos viitoarea vedetă la o tură pe cățărarea de la Goodwood, cu Patrick Dempsey la comenzi. Cu o mică porțiune din faruri și stopuri protejată de bandă adezivă, noul model se arată publicului, înainte de lansarea oficială de mâine.

Scena este pregătită: la volan – actorul și pilotul Patrick Dempsey. Pe traseu – camere montate de Porsche, care prezintă mașina din toate unghiurile. Iar aceasta arată precum în fotografiile pe care le-am publicat vineri: mai zveltă decât modelul pe care-l înlocuiește, cu stopuri unite printr-o bandă LED, aidoma noii generații Boxster / Cayman. Mai mult, ea ne dezvăluie un eleron escamotabil, care-i trădează potențialul dinamic.

Nici nu-i de mirare, din moment ce în fotografii apare un V8 bi-turbo, nou-nouț, de 4litri, care ar putea trimite până la 600 CP la asfalt. Pentru a vedea cât de reale sunt speculațiile, va trebui să avem răbdare până mâine seară, când noua generație Porsche Panamera își va dezvălui oficial secretele.

Patrick Dempsey Porsche Panamera

Până atunci, să-l urmărim pe posesorul echipei Dempsey  Racing, Patrick Dempsey, parcurgând porțiunea de traseu de la Goodwood, la viteze mult inferioare celor cu care este obișnuit din Mondialul de Anduranță. Iar locul 2 de anul trecut la Le Mans, la categoria GTE, îl îndreptățește să primească volanul unuia dintre prototipurile Panamera la Goodwood.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top