Pentru oligarhi: BMW Seria 7 Individual Black Ice Edition

Oligarhii din Rusia au o nouă mașină de serviciu. BMW a prezentat, special pentru piața din Rusia, o ediție limitată a Seriei 7, intitulată Black Ice Edition.

Realizată de divizia de personalizare BMW Individual, modelul special se distinge prin finisajele exterioare monocolore, nuanța aleasă fiind în ton cu pretențiile oricărui oligarh care se respectă: negru mat. Culoarea este obținută printr-un proces unic care adaugă un strat de lac mat deasupra vopselei negre metalizate pentru a-i da o strălucire unică.

Ediția Black Ice include pachetul M Sport, cu un kit aerodinamic complet și ornamente negru lucioase care înlocuiesc cromul obișnuit și completează aspectul misterios al modelului. BMW Individual a montat, de asemenea, un set de roți din aliaj V-spoke, de obicei indisponibile cu pachetul M Sport.

Tema Black Ice continuă în interior cu tapițerie din piele neagră, ornamente ce imită lacul de pian și plafon Alcantara.

Ediția specială va fi disponibilă doar la comandă specială și numai în Rusia. Dar suntem siguri că BMW Individual vă poate specifica, la cerere, o Seria 7 similară, indiferent unde locuiți.

Adaugati comentariu