Performanțe pentru Audi în Motorsport

Audi-Motorsport-AutoExpert

Echipele de motorsport Audi au început a doua jumătate a sezonului de curse într-o manieră spectaculoasă, obținând o victorie dominantă 1-2 la cursa de anduranță de 12 ore de la Misano din Italia cu Audi R8 LMS GT3.

 

Pilotat de echipa experimentată de la Saintéloc Racing, care îi include pe piloții Michael Doppelmayr, Elia Erhart, Swen Herberger și Pierre Kaffer, R8 LMS s-a îndreptat spre victorie cu un avans impunător de șase tururi. În ciuda unei penalizări inițiale de 10 secunde pentru un start prea rapid, Saintéloc Racing și-a afirmat dominația conducând 297 din cele 401 de tururi ale cursei.

Triumful de la Misano nu a fost singurul punct culminant pentru concurentul Audi GT3. Juta Racing a obținut un remarcabil loc doi, marcând cea mai bună performanță de până acum în serie. Leonardas Dirzys, Arunas Geciauskas, Justas Jonušis și Simas Juodvirsis au oferit o performanță remarcabilă, consolidând dubla victorie a Audi în acest clasă.

Audi-Motorsport-AutoExpert

Între timp, pe coasta Adriaticii, Land-Motorsport a obținut o victorie în categoria GT3 amatori, adăugându-se la succesele de pe podium ale Audi. Elmar Grimm, Dr. Johannes Kirchhoff și Stefan Wieninger au pilotat Audi R8 LMS și au obținut un onorabil loc șase la general.

În Thailanda, Audi R8 LMS și-a continuat seria de victorii în Asia Super Series, obținând victoria la Bangsaen Grand Prix. Echipa Winhere by B-Quik Absolute Racing a dominat circuitul stradal, Sandy Stuvik și Deng Yi demonstrându-și măiestria cu un avans important față de concurenții lor. Consecvența duo-ului a dat roade, câștigând ambele curse în ciuda provocării unei opriri obligatorii la boxe.

Audi-Motorsport-AutoExpert

În GT World Challenge Asia powered by AWS, FAW Audi Sport Asia Racing Team a triumfat la Suzuka în categoria Silver Cup, consolidându-și poziția de lider în clasamentul China Cup.

Nu în ultimul rând, Audi R8 LMS GT4 a excelat la Hockenheim, Team Speedcar și Herrero Racing obținând mai multe victorii de clasă în Ultimate Cup Series. Philippe Thalamy și Pierre Arraou și-au demonstrat priceperea și capacitățile GT4 cu clasări pe podium în cursele de sprint.

Audi-Motorsport-AutoExpert

Audi RS 3 LMS TCR și-a demonstrat, de asemenea, priceperea în cursele de anduranță din Belgia, continuându-și seria neînvinsă în Campionatul de anduranță Belcar. Nick van Pelt și Olivier Bertels de la VP-Racing au obținut a treia victorie consecutivă în clasă.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top