Peste 100 de concurenți înscriși în Cupa CTPark pentru CNIA și CNSS

Peste 100 de concurenți înscriși în Cupa CTPark. Cupa CTPark, contează ca etapa a 4-a pentru Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA) și Campionatul Național de Super Slalom (CNSS) și se va desfășura lângă București între 10 și 11 iulie.

Peste 100 de concurenți înscriși în Cupa CTPark

Cupa CTPark, etapa a IV-a a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA) și Super Slalom (CNSS), va avea loc pe 10-11 iulie, sâmbătă și duminică, în parcarea, CTP Invest, Com. Bolintin Deal, strada Ion Rațiu nr. 5, CTPark Bucharest West, la KM 23 – A1.

Sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), GT Auto Club Sportiv și gazda evenimentului, CTPark Invest vor reuni la start peste 100 de piloți care își vor etala îndemânarea contracronometru pe traseul de concurs.

Cupa CTPark  va fi transmisă live

Evenimentul va putea fi urmărit atât de spectatorii prezenți cât și de cei care vor vizualiza transmisiunea online de pe pagina de Facebook a FRAS. Spectatorii  vor asista la un spectacol total al piloților celor două campionate.

O nouă etapă etapă de succes – Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2021

În dorința de a-și consolida poziția în clasamentul anual, piloții vor lupta pentru un timp cât mai bun posibil, orice zecime de secundă fiind importantă în stabilirea acestui clasament.

Aceștia vor trebui  să meargă fără greșeală, un jalon deplasat sau dărâmat, diminuându-le șansele considerabil în ierarhia clasamentelor pe grupe, clase, open și echipe.

În clasamentul open al CNSS se anuntă o întrecere foarte strânsă între cei trei bucureșteni, Vlad Soare (primul clasat până în acest moment) cu Toyota MR2, Marius Voicu (al doilea clasat) cu VW Golf 6R și Dorin Șerban (al treilea clasat) cu Audi TT.

Lupte strânse pe toate fronturile

În clasamentul open al CNIA, lupta continuă între frații Oancea din Galați, George-Traian (primul clasat până in acest moment) cu Suzuki Swift Sport, Cristian-Traian (al doilea clasat) cu Citroen C2 VTS și Răzvan Despa din Giurgiu (al treilea clasat) cu Honda Civic.

Va fi, de asemenea o luptă foarte strânsă și spectaculoasă în toate grupele și clasele celor două campionate, pentru debutanți, avansați, electrice,  juniori, femina și echipe.

Clasamentele actualizate după primele trei etape

https://cnia.gtautoclub.ro/clasament-general/

https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/

Lista înscrierilor și detalii despre Cupa CTPark, le regăsiți aici:

https://cnia.gtautoclub.ro/etapa/ctpark/

https://cnss.gtautoclub.ro/etapa/ctpark/

Cupa CTPark – program

Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere în intervalul orar 14.00-20.00, duminică, începând cu ora 10.30 se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, iar festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 17.30.

Evenimentul va fi comentat de Ștefan Raita, în ziua de duminică, începând cu ora 10:30 și va putea fi vizualizat online pe pagina de Facebook a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport, Repsol, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit  la AutoZone-Vianor.

Concursul este susținut și de gazda evenimentului, CTP Invest.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie și de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri și alte informații: www.gtautoclub.ro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top