Peste 1000 de cai putere marca BMW pentru premiera filmului Red Sparrow în România

Limuzina de lux BMW Seria 7 se remarcă alături de Jennifer Lawrence, câştigătoare a unui Premiu Oscar, în Red Sparrow, noul thriller de spionaj cu lansarea oficială pe marile ecrane din România în acest weekend. O flotă de modele BMW Seria 7 totalizând peste 1000 de cai putere şi valorând peste 500.000 Euro a susţinut premiera de la Bucureşti.

Seara premierei a fost marcată la Bucureşti de viscol şi cele mai joase temperaturi din sezon, potrivindu-se cu atmosfera din film, unde un BMW Seria 7 înfruntă iarna rusească.

Jennifer Lawrence o interpretează pe Dominika Egorova, prim balerină Balşoi, faimosul ansamblul de balet. Când suferă o accidentare care îi încheie cariera, Dominika şi mama ei se confruntă cu un viitor sumbru şi nesigur. De aceea se vede manipulată pentru a deveni cel mai nou recrut al Şcolii Sparrow, un serviciu secret de informaţii care pregăteşte tineri excepţionali – asemenea ei – să devină arme periculoase. După perioada de pregătire, ea devine cea mai periculoasă Vrabie pe care a avut-o programul vreodată. Dominika trebuie să reconcilieze persoana care a fost cu puterea pe care o deţine acum, cu propria viaţă şi cu toţi cei dragi din jur, inclusiv un agent CIA american (Joel Edgerton) care încearcă să o convingă că el este singura persoană în care poate avea încredere.

Citeste continuarea articolului pe MissAuto

Adaugati comentariu