Peste 20 de mașini care i-au aparținut lui Paul Walker au fost scoase la licitație

Paul Walker

Familia lui Paul Walker a decis să vândă mașinile actorului care s-a stins din viață în urmă cu șase ani. Mașinile vor fi scoase la licitație în ianuarie 2020.

Colecția include mai multe modele BMW, printre care un M3 LTW din 1998 și un altul din 1991. Paul Walker a avut nu mai puțin de cinci astfel de modele M. Numai 125 astfel de unități au fost construite.

Fan al muscle car-urilor americane, Walker deținea și un Chevrolet Nova din 1963, un Chervolet Chevelle din 1964 și un Chevrolet II Nove din 1967. Pe lista de mașini care și-au găsit locul în garajul actorului se mai aflau un Ford Bronco din 1995, un Ford Mustang Boss 302S și un Nissan 370Z modificat, din 2009, care și-a făcut apariția și în Fast Five.

Porsche a încheiat pe cale amiabilă disputa cu fiica actorului Paul Walker

Printre mașinile de origine japoneză ale celui care era Brian O’Connor în seria Fast and Furious, se afla și un Nissan R32 Skyline GT-R din 1989. Și acesta va fi scos la licitație. Iată lista completă a mașinilor care vor fi la vânzare în ianuarie 2020, la evenimentul organizat de Barrett-Jackson’s Scottsdale.

Lista completă a mașinilor care i-au aparținut actorului este pe MISSAUTO.RO >>>

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top