Peste 33.000 de comenzi ix35

Hyundai se bucură de succes în urma lansării modelului ix35, pentru care a primit deja peste 33 000 de comenzi la nivel european. ix35 vine însoţit și de pachetul de servicii “Triple 5”.

Hyundai a anunţat înregistrarea a peste 33.000 de comenzi pentru noul ix35 la nivel european, depăşindu-se astfel aşteptările producătorului. Lansat pentru public în varianta de producţie cu ocazia Salonulu Auto de la Geneva, interesul pentru ix35 s-a dovedit unul major, clienţii europeni fiind determinaţi să achiziţioneze acest nou SUV dinamic, aparţinând segmentului de clasa C. 

ix35 vine însoţit de pachetul de servicii “Triple 5” şi a atins într-o singură lună aproximativ 70% din cifrele anuale de vânzări propuse. Pachetul Triple 5 oferă clienţilor europeni servicii post-vânzare. Acesta include 5 ani de garanţie integrală, 5 ani de asistenţă rutieră şi 5 ani de verificări periodice gratuite. În 2009 Hyundai a înregistrat o creştere la nivelul cotei de piaţă în vânzările de autovehicule noi, atingând nivelul de 2,4% şi estimează o cotă de 2,75% pentru anul 2010.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top