Peste 500 cereri pentru LFA

Lexus a tras un loz câștigător cu LFA, supercarul de 560 CP, capabil să-și poarte pasagerii cu o viteză de până la 325 km/h. Peste 500 de cereri s-au strans din toată lumea pentru puternicul japonez.

Peste 500 de clienţi de la nivel mondial au depus deja cereri de achiziţie a supercar-ului Lexus LFA, lansat în urmă cu trei luni.  Înregistrarea cererilor din partea clienţilor se va realiza până la mijlocul lunii martie 2010, când va fi declanşat procesul de selectare a celor care vor achiziţiona supercar-ul. Cei 500 de clienţi din 56 de state cărora li se vor aproba cererile de cumpărare a unui Lexus LFA vor fi confirmaţi până la finalul lunii mai.
Lexus LFA este propulsat de un motor V10 cu cilindreea de 4.805 cmc. Puterea maximă de 560 CP, este dezvoltată la o turație de 8.700 rpm. Viteza de 100 km/h, în condițiile unui start de pe loc, este atinsă în numai 3,7 secunde, iar la capitolul viteză maximă, bolidului poate atinge 325 km/h.
Pentru construcția acestui proiect s-au utilizat cele mai noi tehnologii și materiale. Inițial, cabina trebuia să fie construită din aluminiu, dar în final s-a optat pentru fibră de carbon întărită, obținându-se o reducere a masei bolidului de 100 kg.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top