Peste 700 de vizitatori au petrecut în weekend la Bavaria Fest

Automobile Bavaria a reeditat si în acest an un eveniment de tradiție, weekend-ul porților deschise la sediul din Băneasa, unul din cele mai reprezentative locații BMW din Europa.

Pentru a păstra tradiția bavareză, evenimentul a purtat amprenta celebrului Oktoberfest din Munchen, cu muzică, atmosferă destinsă, meniu tradițional si bineînțeles prezența impresionantă a fascinantelor automobile produse de concernul BMW.

Ambasadorii Grupului Automobile Bavaria, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase nu au lipsit nici de această dată, fiind asaltați de fani pentru fotografii și autografe. Spre deliciul publicului prezent, Năstase s-a implicat direct într-un show ciclistic, care l-a avut ca protagonist pe Igor Obu, deținătorul unui record mondial la săritura cu bicicleta.

Pilotând 2 bicilete marca BMW, cei doi sportivi au oferit spectatorilor momente impresionante, Ilie oferindu-se voluntar la unul din exercițiile de acrobație prezentate de Obu, o săritură peste 9 persoane.

Moderatorii evenimentului, Daniel Buzdugan și Mihai Morar și-au pus amprenta inconfundabilă asupra atmosferei pe parcursul celor două zile. Publicul prezent s-a bucurat de sedințe foto si autografe din partea celor doi moderatori si a vedetelor TV Andreea Marin si Andreea Esca.

Pentru a răsplăti intereseul celor peste 700 de vizitatori, Automobile Bavaria a pregătit oferte speciale pentru autoturismele BMW, dar si multe surprize, printre care o colecție privată de autoturisme din categoria oldtimer sau serii limitate.

Claudiu David, unul dintre cei mai cunoscuți piloți români de raliuri, trainer acreditat BMW, a demonstrat publicului calitățile sistemelor 4×4 BMW xDrive, cu modelele BMW X5 si MINI Countryman.

De un interes major s-a bucurat si nou lansatul program BMW Premium Selection, prin care se doreste implementarea unui nou standard de comercializare a autoturismelor rulate, certificate si garantate de producător.

Adaugati comentariu