Petronas este prezent la Salonul Auto București & Accesorii 2019

Petronas SAB Accesorii

Pentru prima dată în istorie, producătorul malaezian de lubrifianți și combustibili își expune produsele la Salonul Auto București & Accesorii. La standul interactiv Petronas te poți fotografia pe podiumul Formulei 1!

Am ajuns deja la a 17-a ediție a salonului auto desfășurat în incinta și în împrejurimile pavilionului B2 din complexul Romexpo. Una dintre premierele ediției din 2019 este prezența companiei Petronas, care cu 45 de ani în urmă a început să producă lubrifianți și combustibili. România este una dintre cele 35 de piețe de desfacere pentru uleiurile emblematicei companii, ale căror calități sunt garantate de participarea Petronas în campionatul mondial de Formula 1.

Petronas SAB Accesorii

Și nu oricum, ci în cadrul cele mai bine clasate echipe din competiție, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, care are deja la activ cinci titluri consecutive de campion mondial și are șanse reale să câștige și anul acesta titlul, atât la constructori, cât și la piloți.

Petronas SAB Accesorii

Tot ce NU știi despre uleiul de motor!

Apropo de piloți, când vizitați standul Petronas, profitați de ocazie și fotografiați-vă alături de Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Este șansa unică de a-i surclasa pe cei doi, fără cel mai mic efort, măcar pentru câteva secunde. Iar la plecare, aveți șansa să primiți și un rucsac sau o altă amintire marca Petronas!

Salonul Auto București & Accesorii 2019 se desfășoară timp de 11 zile, între 10 și 20 octombrie, iar biletul costă 40 lei/persoană.

 

Adaugati comentariu