Petruț Florescu la ultima etapă din WSK Master Series

Petruț Florescu traversează una dintre cele mai aglomerate perioade din an. În următoarele săptămâni el va concura în WSK Master Series, în etapa a doua din Campionatul European și în Campionatul Italian de Karting.

Ultima etapa din WSK Master Series se va desfasura in acest week-end, pe Circuitul International 7 Laghi. Pista este una tehnica, de 1256 de metri si cu o latime a benzii asfaltice variind intre 8 si 10 metri. Traseul propune foarte multe viraje lente, in ac de par si doar doua zone de fuga.

Anul trecut, pe circuitul Castelleto, Petrut Florescu a incheiat finala pe locul al 33-lea. Ca de obicei in Master Series, Petrut Florescu va avea concurenta serioasa. Pe entry list-ul clasei KF Junior sunt 67 de piloti. Tanarul bucurestean vine insa, pe deoparte, cu plusul noului contract semnat cu puternica echipa Morsicani si pe de alta parte cu plusul dat de cele doua victorii din Campionatul Italian de Karting, obtinute pe pista Val Vibrata.

„Sunt cu adevarat pregatit pentru urmatoarea perioada a sezonului si implicit pentru aceasta cursa. M-am antrenat bine, am moralul foarte ridicat in urma „dublei” de la Val Vibrata si m-am odihnit bine in ultimele saptamani. Astept cu nerabdare sa intru in pista. Obiectiv: locul 1!” a declarat pilotul Morsicani Racing.

Petrut Florescu ocupa in prezent locul 25 in clasamentul WSK Master Series, cu 6 puncte. Vineri se vor desfasura antrenamentele libere, iar sambata vor fi mansele calificative. Duminica vor avea loc finalele. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.

Adaugati comentariu