Peugeot 208 premiat pentru interfața touch screen

Interfața touch screen a modelului 208 a primit titlul de “Comfort Innovation of the Year“ din partea unui juriu internațional format din jurnaliști auto, premiu acordat la Stuttgart cu prilejul expoziției “Automotive Interiors Expo”.

Intuitiv, fluid, ergonomic, modern, …modelul 208 s-a bucurat de recunoastere, primind titlul de “Confort Innovation of the Year“, grație noilor funcții oferite de ecranul tactil de 7 inci. Standard incepand cu al doilea nivel de echipare (Active), interfata unică grupează functii care inainte erau separate: radio, muzică, navigatie, setări vehicul (cum este cazul celor pentru lumina ambientală, stergătorul spate conectat la marsarier).

Interfata oferă utilizatorului continuitate intre vehicul si viata sa personală si profesională. Gratie conexiunii prin Bluetooth sau prin mufa USB, noul Peugeot 208 se poate conecta la un dispozitiv portabil (telefon, tabletă, player multimedia), ce poate fi controlat cu ajutorul ecranului sau a comenzilor integrate pe volan pentru a asculta muzică, a afisa imagini stocate, sau a primi / efectua apeluri telefonice. Printre alte functii, telefonul imparte datele de contact cu sistemul de navigatie, permitand selectarea destinatiei din lista de contacte a telefonului.

Premiul este de asemenea si o recompensă pentru noua generatie de servicii “Peugeot Connect Apps“, ale căror aplicatii au fost dezvoltate pentru a usura viata de zi cu zi a conducătorilor auto. Acestia beneficiază acum de informatii extrem de folositoare si actualizate: pretul carburantului, locuri de parcare disponibile, conditii de trafic, conditii meteo, etc.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top