Peugeot 3008 Hybrid intră în dotarea Jandarmeriei Naționale din Franța

Peugeot 3008 Hybrid 225 intră în dotarea Jandarmeriei Naționale din Franța, după ce anul trecut Poliția franceză și Jandermeria au ales modelul Peugeot 5008.

Peugeot 3008 Hybrid a intrat în dotarea Jandarmeriei Naționale din Franța, fiind deja livrate 395 de exemplare echipate în culorile Jandarmeriei Naționale. Modelul ales de forțele de ordine din Franța este Peugeot 3008 Hybrid 225 AT8 în nivelul de echipare Allure și în nuanța Celestial Blue.

Peugeot 3008 Hybrid pentru Jandarmeria Națională din Franța

Vehiculele sunt fabricate pentru Ministerul de Interne francez la fabrica Stellantis din Sochaux și transformate de EGP din Hordain, carosierul partener al Grupului pentru toate vehiculele inscripționate. În primul trimestru al anului 2022 sunt deja planificate și alte livrări pentru Jandarmeria și Poliția Națională Franceză.

Forțele de ordine din Franța renunță treptat la modele diesel ce erau în utilizare pentru modele pe benzină, iar acum, cu propulsie hibridă. Astfel, Ministerul de Interne Francez își electrifică flota cu vehicule fabricate în Franța. Cu o putere cumulată de 225 CP, un cuplu de 360 Nm și posibilitatea de a desfășura patrulări auto „discrete” în regim electric, modelele Peugeot 3008 Plug-in Hybrid din dotarea Jandarmeriei reprezintă o evoluție importantă pentru vehiculele de intervenție.

Via Peugeot

Adaugati comentariu