Peugeot construiește un mountain bike electric cu autonomie de 125 de kilometri

mountain bike electric Peugeot (3)

Peugeot eM02 PowerTube este gama de modele mountain bike electrice a companiei franceze. Cu o construcție elegantă și modernă, modelele promit o autonomie electrică de 125 de kilometri.

Versatile și puternice, bicicletele primesc opțional amortizoare cu furcă fixă în față și în spate, în funcție de model.

mountain bike electric Peugeot (2)

Întreaga gamă are la bază noua baterie compactă BOSCH 500 Wh Power-Tube, integrată în cadrul biciletei cu centru de greutate jos, asigurând echilibru optim. Bateria se poate îndepărta prin partea superioară a tubului cadrului.

Motorul BOSCH Performance CX livrează instant putere maximă de la prima apăsare de pedală, fără ca cel aflat la ghidon să depună eforturi mari de-a lungul rampelor sau pe suprafețe grele, făcând astfel urcările la fel de distractive ca și coborârile.

mountain bike electric Peugeot

Amortizoarele dezvoltate de către RockShox, cu o cursă de 160 mm, fac trecerea peste obstacole mai confortabilă. Roțile de 27,5 inci sunt și ele eficiente pe suprafețele dificile, iar frânele Shimano XT sunt o garanție a siguranței.

Patru modele sunt în gama mountain bike de la Peugeot, cu diferite transmisii cu 10 sau 11 trepte și cu prețuri variind între 3.199 de euro și 5.199 de euro:

  • Peugeot eM02 FS PowerTube XT 11 – 5.199 euro
  • Peugeot eM02 FS PowerTube GX 11 – 4.599 euro
  • Peugeot eM02 FS PowerTube SLX 11 – 4.199 euro
  • Peugeot eM02 PowerTube Deore 10 – 3.199 euro

Toate bicicletele din gama Peugeot PowerTube au fost supuse unor teste riguroase în laboratorul CYCLEUROPE. Acestea sunt disponibile la dealerii Peugeot și în magazinele Velo & Oxygen.

Adaugati comentariu