Peugeot e-Legend – Cel mai spectaculos concept de la Paris poate deveni model de serie

Conceptul Peugeot e-Legend (16)

Peugeot e-Legend a câștigat titlul neoficial de cel mai spectaculos concept prezentat la Paris. Constructorul francez a primit deja cereri pentru modelul cu linii retro și se gândește serios să-l transforme în versiune de serie.

Într-o lume auto în care clienții de mașini aleargă după SUV-uri de toate dimensiunile, e-Legend poate salva clasa coupe-urilor. Site-ul francez AutoNews a demarat o petiție online, unde cititorii pot să semneze în favoarea ideii de a transforma e-Legend în model de serie.

Cel cu putere de decizie, Jean-Phillippe Imparato, a dat share link-ului petiției pe o rețea de socializare, scriind mesajul: “Dacă obținem 500.000 de semnături, vom ține cont.”

Conceptul Peugeot e-Legend

Dacă vreți să semnați petiția pentru ca Peugeot e-Legend să primească undă verde, puteți vota AICI. sunt deja peste 30.000 de semnături, așa că mai e nevoie de vreo 470.000.

Cu design retro și emisii zero, conceptul Peugeot e-Legend este inspirat de coupe-ul clasic 504, reconceput într-o manieră futuristă. e-Legend măsoară 4.650 mm în lungime, 1.930 în lățime și 1.370 în înălțime, având un ampatament de 2.690 mm. Mașina vine cu 456 de cai putere, un cuplu de 800 Nm și tracțiune integrală. Sunt cifre care îi garantează un sprint de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 4 secunde și o viteză maximă de 220 km/h.

În total, 16 ecrane se regăsesc la interiorul acestui concept. Cele aflate pe fețele ușilor măsoară nu mai puțin de 29 de inci.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top