Peugeot RCZ vine la Eurial Invest

Eurial Invest invită bucureștenii în showroom-urile Peugeot, pentru a admira, configura și comanda în funcție de preferințe, cel mai nou coupe al mărcii.

Bucureștenii sunt invitați în showroom-urile Eurial Invest din Pantelimon, Otopeni și Militari pentru a admira, configura și comanda în funcție de preferințe, cel mai nou coupe al mărcii Peugeot. În varianta standard, Peugeot RCZ dispune de o serie de dotări menite să asigure un plus de confort și performanță: ABS, aer condiționat automat bi-zonă, asistență la parcarea cu spatele, sisteme de siguranță activă precum ESP/ASR și Hill Assist, jante din aliaj de 18”, eleron mobil reglabil automat în funcție de viteza de deplasare, scaune sport cu tetiere integrate sau volan îmbracat în piele.

Un adevărat simbol în ceea ce privește plăcerea la volan, Peugeot RCZ vine echipat cu 3 motorizări performante care respectă normele de poluare Euro 5. Cele două propulsoare THP de 1,6 litri în variantele de 156 CP (cu transmisie manuală sau automată) sau 200 CP, dar și propulsorul HDI de 2,0 l cu 163 CP, reprezintă versiunile oferite clienților ce doresc performanță cu un consum redus de carburant.

Adaugati comentariu