Pirelli devine furnizorul preferat al Point S Europa

Reţeaua pentru anvelope şi service auto Point S şi fabricantul de anvelope Pirelli îşi extind colaborarea pe toate cele 20 de pieţe europene în care îşi oferă serviciile centrele de service Point S.

Prin semnarea acordului de cooperare europeană, Pirelli a devenit furnizor preferat al Point S Europa şi este astfel acum partener strategic pentru flota de afaceri. Potrivit acordului, companiile s-au angajat să conlucreze strâns în următoarele domenii: 

-dezvoltarea şi extinderea unei reţele de furnizare la nivel european; 
-service intensiv pentru Point S la nivel european;
-acţiuni comune de marketing pe pieţele individuale; 
-utilizarea platformei de comerţ electronic European Internet Ordering Solutions (eios), dezvoltată de către Point S. 

Acordul de cooperare a fost semnat în numele companiei Point S Development, cu sediul în Lyon, Franţa, de către Jürgen Benz, Managing Director. Alessandro D’Este, Managing Director Europa, şi Maurizio Sala, CFO, au semnat în numele Pirelli S.p.A., cu sediul în Milano. 

Cei doi specialişti în anvelope lucrează împreună de peste 25 de ani – şi au făcut acest lucru cu un succes imens, după cum subliniază D’Este. “Deşi nu am avut stabilite acorduri speciale şi Pirelli a fost doar un furnizor pentru Point S, am dezvoltat si implementat în comun proiecte de marketing atractive, exclusive, de care au beneficiat în permanenţă ambele părţi”, afirmă acesta. 

“În ultimii ani, reţeaua a început să împingă implicarea sa internaţională mai departe, formând o reţea de service-uri la nivel european, cu peste 1.900 de centre de service în 20 de ţări”, a spus D’Este, apreciind Point S. “Aceasta a fost un motiv mai mult decât suficient pentru a extinde cooperarea noastră de succes pe toate pieţele Point S din Europa. Având o platformă proprie de comerţ european, eios, Point S oferă soluţia perfectă pentru a face acest lucru”, declară D’Este. 

Benz îşi exprimă, de asemenea, deplina satisfacţie cu privire la rezultatele proiectelor de parteneriat care au fost implementate până în prezent în Germania: “Pirelli este unul dintre puţinii producători celebri de anvelope care nu operează un sistem de comerţ care să ne concureze pe piaţă. Deoarece Point S dispune de o reţea puternică de vânzări şi distribuţie în toată Europa, avem de-a face aici în mod clar cu soluţie reciproc avantajoasă. Ne aşteptăm şi ca implicarea Pirelli în Formula 1 să stimuleze cererea în mod semnificativ.” 

Point S: service complet

Point S este cea mai mare reţea independentă din Germania, care oferă anvelope şi servicii de specialitate în domeniul service-ului auto. Face parte din reţeaua Point S, care operează în toată Europa şi cuprinde peste 1.900 de centre de service în 20 de ţări. Grupul Point S a preluat în toamna anului 2007 şi sistemul de francize AUTOMEISTER, care acum funcţionează, de asemenea, la nivel european.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top