Pirelli devine gazda suporterilor F1 înaintea MP al Italiei

FOTA (Asociația echipelor de Formula 1) a ales cartierul general al companiei Pirelli din Milano pentru a fi gazda următoarei întâlniri cu suporterii, care va avea loc înaintea Marelui Premiu al Italiei, cursa de casă pentru Pirelli.

Intalnirea cu suporterii – „Fans Forum” – se va desfasura miercrui, 7 septembrie, incepand cu ora locala 17:00. La forum vor participa piloti si sefi de echipa, printre care vor fi Stefano Domenicali, Nico Rosberg, Jarno Trulli, precum si Paul Hembery, directorul departamentului Pirelli Motorsport.

Acest tip de intalniri au fost create pentru a le da fanilor oportunitatea de a fi mai aproape de actorii Formulei 1 si de a discuta direct cu cei implicati. Suporterii vor putea sa puna intrebari, sa faca schimb de pareri, dar pot sa-si spuna si punctul de vedere referitoar la acest sport direct pilotilor si sefilor de echipe. Acest eveniment se va desfasura in colaborare cu cotidianul Gazzetta dello Sport, partenerul media oficial al forumului.

Aceasta va fi a patra intalnire „Fans Forum” desfasurata pana acum, doua dintre ele avand loc in 2011 (in Canada si Marea Britanie), dupa ce prima editie s-a desfasurat anul trecut.

Forumul se va desfasura in limba italiana cu traducere simultana in limba engleza si este deschis tuturor suporterilor. Biletele se vor distribui dupa modelul primul venit, primul servit. Pentru mai multe detalii referitoare la rezervari sau la participantii care vor fi prezenti la acest forum, accesati site-urile FOTA si Pirelli: www.teamsassociation.org si www.pirelli.com/f1.

Adaugati comentariu