Pirelli din ce în ce mai aproape de titlul național

Etapa a VII-a a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2011 a avut din nou drept protagonist principal acelaşi nume: Pirelli. Astfel, anvelopele Pirelli au desemnat câştigătorul Raliului Ţara Bârsei, l-au propulsat pe Valentin Porcişteanu mai aproape cu încă o cursă de titlul de campion naţional şi au echipat primele patru maşini din clasamentul general la zi al campionatului.

Valentin Porcişteanu, pilotând un Mitsubishi Lancer Evo IX echipat cu anvelope Pirelli câştigă Raliul Ţara Bârsei, înregistrând a patra victorie a sa în acest sezon şi a patra victorie la Braşov. Pe Vallino îl desparte astfel numai o victorie de titlul de campion naţional, cele 103 puncte acumulate până în acest moment asigurându-i o distanţă relaxantă faţă de a doua poziţie a clasamentului.

Bogdan Marişca a deschis şi a încheiat ziua de sâmbătă cu câte o victorie. Prima probă a zilei, PS2, Azuga-Predeal 1, a fost adjudecată de Marişca, precum şi ultima, PS8, Săcele-Azuga 2. O cursă excelentă pentru Mitsubishi Lancer Evo echipat cu Pirelli clasat pe a treia treaptă a podiumului competiţiei şi pe locul al doilea în clasamentul general.

Clasament care în acest moment este dominat de Pirelli, în această ordine: Porcişteanu, Marişca, Gârtofan, Tempesta. Aşadar, emoţii cvadruple pentru Pirelli la etapa de la Iaşi, din perioada 23-24 septembrie.

Clasament general FIA:
Valentin Porcişteanu / Dan Dobre – Mitsubishi Lancer Evo 9 – 1:03:15,2
Gergo Szabo / Zoltan Kohler – Mitsubishi Lancer Evo – 1:03:36,2
Bogdan Marişca / Sebastian Itu – Mitsubishi Lancer Evo 9 – 1:03:41,6
Marco Tempestini  / Dorin Pulpea – Mini John Cooper Works – 01:04:44,7
Dan Gârtofan / Mihai Lăzărescu – Subaru Impreza N15– 1:05:08,3

Adaugati comentariu