Pirelli își suspendă activitatea la uzina de la Slatina

Criza cauzată de virusul Covid-19 se accentuează. După ce aproape toți producătorii auto din Europa și-au sistat producția, Pirelli anunță suspendarea activității la uzina din Slatina.

Producătorul de anvelope Pirelli a anunțat suspendarea temorară a activității la uzina sa din România. Suspendarea activității este prevăzută pentru perioada 23-31 martie și este cauzată de epidemia de coronavirus.

Uzina de la Slatina are 4.000 de angajați și este nevoită să oprească producția atât pentru protecția angajaților săi, dar și din cauza încetinirii comenzilor de pe piață, relatează LifeNews.ro.

”Pirelli Slatina anunţă suspendarea activităţii fabricii, în perioada 23-31 martie, în contextul îngrijorărilor recente legate de răspândirea COVID-19, dar şi al încetinirii solicitării produselor, pe piaţa auto. În afara măsurilor de prevenţie a contaminării cu COVID-19 aplicate deja în interiorul fabricii, Pirelli Slatina anunţă că reluarea activităţii de producţie se va face cu un număr căt mai redus de angajaţi, tocmai pentru a putea garanta standarde cât mai ridicate de protecţie a propriilor angajaţi, asigurând, în acelaşi timp, şi furnizarea produselor solicitate. Pirelli va monitoriza constant evoluţia situaţiei şi este pregătită să intervină cu măsuri suplimentare dacă va fi necesar”, au precizat oficialii Pirelli.

 

Adaugati comentariu