Piromanul umblă liber! A incendiat 8 mașini într-o oră în centrul Capitalei

Piromanul 8 mașini incendiate

Opt mașini au fost incendiate în weekend-ul trecut, în Capitală. Primele cercetări arată că s-au găsit în mașini materiale îmbibate în combustibil, ceea ce conturează ideea că incendiile au fost provocate.

Conform unor informații de ultimă oră, un bărbat suspectat că ar fi autorul incendiilor din Sectorul 1 a fost prins și predat Poliției Capitalei pentru audieri. Suspectul corespundea descrierii transmise de poliție în cazul incendierii de autoturisme. În urma audierii însă, anchetatorii și-au dat seama că nu este autorul incendiilor.

Toate cele opt incendii au avut loc în Sectorul 1, între Bulevardul Ion Mihalache și Calea Griviței, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un interval de mai puțin de o oră. Primul apel la 112 a avut loc la ora 23, pentru a interveni în cazul a trei mașini incendiate, parcate pe strada Gala Galaction. Flăcările s-au extins și o a patra a fost, de asemenea, afectată de căldura degajată.

După miezul nopții, un alt apel anunța un incendiu izbucnit nu departe de primele. Un alt autoturism, aflat de această dată pe strada Nicolae Ionescu, fusese curprins de flăcări și a fost făcut scrum.

Piromanul a lovit și a treia oară, pe o stradă învecinată, Petru Rareș, din apropierea pasajului Basarab, distrugând încă două mașini. Pe Bulevardul Nicolae Titulescu, acesta ar fi încercat și incendierea unui bloc.

Sursă foto: evz.ro

Adaugati comentariu