Plăcere în orice moment cu DS3 Cabrio

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris editia 2012, Citroen continua povestea liniei DS prin prezentarea unui nou capitol, DS3 Cabrio. Arhitectura sa inteligenta, eliberata de constrangerile cabrioletelor traditionale, le permite ocupantilor sai sa profite si de cea mai slaba raza de soare. DS3 Cabrio este placere absoluta in orice moment.

Modelul DS3, lansat acum doi ani, s-a dovedit a fi un succes incontestabil, cu aproape 180.000 de unitati vandute. Oferind posibilitati multiple de personalizare prin colectiile de teme de plafon si versiunile speciale Racing, Ultra Prestige si Just Mat, DS3 a jucat un rol major in succesul si faima gamei DS, vanzarile liniei DS  depasind deja 240.000 de unitati.

DS3 Cabrio este, in primul rand, un adevarat DS3, detinand toate atuurile modelului care-i sta la origine, precum designul indraznet, rafinament pana la ultimul detaliu si placerea la volan.

Citroen a ales o solutie tehnica moderna pentru a sublinia caracterul unic al modelului si pentru a retine toate senzatiile rutiere oferite de modelul original. Contribuind la efortul de personalizare, sunt disponibile trei variante de soft top: negru, albastru Infini si DS Monogramme. DS3 cabrio mosteneste si nivelul de sofisticare al liniei DS, cu o semnatura luminoasa 3D inovatoare si un sistem original de deschidere a portbagajului.

DS3 Cabrio, produs la uzina Poissy din Franta, va fi lansat la inceputul lui 2013. O versiune care emite doar 99 g/km de CO2 va fi disponibila inca de la lansare.

Un automobil personalizabil si unic
Proprietarii modelului DS3 Cabrio pot personaliza plafonul, caroseria, oglinzile retrovizoare si rotile. DS3 este disponibil intr-o gama de 10 teme de plafon: Urban Tribe, Onde, Perle, Zèbre, Map, Plane, Co Design, Flavio, Flower si Graphic Art. Pentru DS3 Cabrio, plafonul retractabil devine un punct important de personalizare.

Tinuta de drum a unui adevarat DS3
In timp ce majoritatea decapotabilelor cantaresc cu 100 kg mai mult decat modelul sursa, DS3 Cabrio este cu doar 25 kg mai greu decat modelul hatchback. Arhitectura optimizata a modelului cabriolet retine toata agilitatea si capacitatea de raspuns a originalului. Inginerii Citroen au reusit sa ofere modelului Cabrio rigiditatea modelului hatchback, folosind aceeasi arhitectura pentru laterale si adaugand ranforsari in jurul cabinei.

Echipat cu aceeasi baza tehnica ca si un DS3 normal – componente structurale si tren de rulare – modelul Cabrio pastreaza tinuta de drum care a facut modelul DS3 atat de placut de condus. DS3 Cabrio aduce soferul „in contact cu drumul” pentru o stabilitate uimitoare in viraje.

Adaugati comentariu