Planurile BMW: prezent și viitor

BMW Seria 8

BMW evoluează continuu și rapid, iar asta face parte din ADN-ul brandului. Ce noutăți tehnologice ne rezervă, însă, pentru viitorul apropiat? Acestea sunt planurile BMW, prezentate de bavarezi într-o campanie, numită BMW Innovation Days.

De la noi motorizări, până la sisteme multimedia avansate, bavarezii aduc noutăți pe fiecare ramură. Iată ce ne ne oferă actualmente BMW, și ce ne pregătește în viitorul apropiat.

Noua aplicație BMW Connected va fi disponibilă începând cu luna august a acestui an și în Europa, după ce a fost lansată în martie în Statele Unite. Marile noutăți pe care le aduce aceasta, sunt ușurința în utilizare și accentul pus pe necesitățile zilnice de deplasare. După înregistrarea online, clientul își creează un profil și permite sistemului să-i acceseze informațiile de pe dispozitivele mobile. Astfel, sistemul îi va învăța obiceiurile și se va ”mula” pe acestea. Probabil cea mai ineresantă caracteristică a sa este că-l va anunța automat pe proprietarul mașinii când să plece pentru a nu întârzia la întâlniri, folosindu-se de calendar și bazându-se pe date reale din trafic. Pentru asta, sistemul acționează precum o punte între smartphone și navigația integrată a mașinii. Mai mult, în cazul modelelor BMW i, în calculul rutei intră și autonomia dată de curentul din baterie, precum și perioadele de încărcare. Sistemul va încorpora și funcțiile BMW Remote Services, care permit controlul de la distanță al climatizării, închiderea și deschiderea ușilor și acționarea claxonului și a luminilor. Inițial, sistemul va fi disponibil doar pentru utilizatorii de iPhone, ulterior fiind extins și pentru Android.

Adaugati comentariu