Europa fără frontiere și autostrăzi fără opriri la plată

Toll4Europe GmbH își începe activitatea operațională. S-a creat astfel joint venture pentru decontarea taxei de drum la nivelul întregii Europe, demarată doar cu un singur aparat de bord, ușurând atât munca transportatorilor cât și a șoferilor.

T-Systems International GmbH, Daimler AG și DKV EURO SERVICE GmbH + Co. KG au înființat un joint venture care ajută la dezvoltarea și furnizarea Serviciului european de taxare electronică (EETS) pentru vehiculele cu mai mari de 3,5 t pentru a ajuta în actiunile de plata autostrada europa . Toate autorităţile competente şi-au dat acordul pentru formarea acestui joint venture.

Daimler AG și DKV EURO SERVICE GmbH + Co. KG au încheiat un parteneriat cu compania T-Systems EETS GmbH, care deja este înregistrată ca furnizor de EETS. Acest joint venture va opera sub numele de Toll4Europe GmbH. Obiectivul Toll4Europe GmbH este să reducă complexitatea procesului dintre entităţile naţionale responsabile cu colectarea taxelor de drum şi furnizorii de servicii ușurând astfel sistemele de plată autostradă Europa . Platforma Toll4Europe GmbH va permite furnizorilor de servicii, indiferent de mărimea lor, să ofere clienților lor serviciul EETS în calitate de distribuitor.

Citește continuarea aici

Adaugati comentariu