Podium în Ungaria pentru BGS Motorsport

A doua etapă Dunlop Romanian Superbike s-a desfășurat în perioada 20-22 aprilie pe circuitul Pannoniaring din Ungaria.

Contrar prognozelor meteo anunțate, vremea a fost destul de bună, dar schimbătoare. Oscilațiile de temperatură au dat bătăi de cap piloților, făcând dificilă setarea suspensiilor din cauza temperaturii asfaltului. În urma sesiunilor de calificări de vineri și sâmbătă s-a stabilit grila de start pentru cele doua curse, Supersport și Superbike.

La categoria Supersport primele trei poziții au fost ocupate de Ionel Pascotă (Pascotă Racing Club), Octavian Negrea (AMCKart Racing) și Petre Pop (PMC Racing). La clasa Superbike primii trei în grila de start au fost Ionuț Mistode (BGS Motorsport), Cătălin Cazacu (Taifun Racing) și Daniel Vârgolici (AMCKart Racing).

Cele două curse au venit cu ghinion pentru piloții aflați în pole position. Ionel Pascotă a suferit un accident în primul tur iar lui Ionuț Mistode, pilotul echipei BGS Motorsport, i s-a oprit motorul pe linia de start fapt ce a făcut să rateze plecarea.

Deși principalul oponent a luat un avans considerabil de 15 secunde în primul tur, Ionuț Mistode a reușit să recupereze și să termine cursa pe a doua poziție la doar 5 secunde în spatele lui Cătălin Cazacu (Taifun Racing).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top