Podium la HungaroRing pentru piloții BGS Motorsport

A treia etapă Romanian SuperBike s-a desfășurat în perioada 24 – 26 iunie, în Ungaria, pe circuitul Hungaroring. La eveniment s-au înscris peste 200 de piloți din Europa Centrală și de Est, piloții BGS Motorsport întorcându-se cu rezultate foarte bune.

Pilotii BGS Motorsport au ajuns la jumatatea calendarului competitional Romanian SuperBike iar, conform targetului propus,  s-au aflat din nou pe podiumul celor două clase. La cursa Superbike, dupa un start nu foarte bun, dar o evolutie excelenta pe parcurusul celor 12 tururi, pilotul BGS Motorsport Ionut Mistode, s-a intors acasa cu prima pozitie a podiumului castigata. Este a 3-a competitie RoSBK castigata consecutiv, el reusind sa-si pastreze pozitia de leader al clasamentului.

Ceva mai in spate pilotii Daniel Vargolici (Amckart Racing Team) si Razvan Filipeanu s-au depasit pentru ocuparea celei de-a doua pozitii, cel din urma iesind invingator.

Asa cum ne-au obisnuit in ultimele competitii, coechipierii BGS Motorsport, Stefan Popescu si Petre Pop s-au luptat pentru ocuparea pozitie fruntase in cursa SuperSport. La fel ca Ionut Mistode, cei doi au ratat startul, fapt ce a fost in avantajul pilotului Octavian Negrea (Amckart Racing Team), care in primele tururi a ocupat a doua pozitie dupa Catalin Cazacu (Taifun Racing Team).

Lupta pentru pozitia a treia dintre Stefan Popescu si Petre Pop a luat sfarsit in momentul in care cei doi au prins din urma un grup de piloti care mergeau mai incet. Petre Pop (BGS Motorsport) a reusit sa-i depaseasca ocupand astfel locul trei, iar dupa alte cateva tururi acesta l-a depasit si pe Octavian Negrea, trecand pe pozitia a doua dupa Catalin Cazacu.

La sfarsitul cursei clasamentul fiind urmatorul: 1. Catalin Cazacu (Taifun Racing Team) 2. Petre Pop (BGS Motorsport) 3. Octavian Negrea (Amckart Racing Team) 4. Stefan Popescu (BGS Motorsport).

Adaugati comentariu