Podium la HungaroRing pentru piloții BGS Motorsport

A treia etapă Romanian SuperBike s-a desfășurat în perioada 24 – 26 iunie, în Ungaria, pe circuitul Hungaroring. La eveniment s-au înscris peste 200 de piloți din Europa Centrală și de Est, piloții BGS Motorsport întorcându-se cu rezultate foarte bune.

Pilotii BGS Motorsport au ajuns la jumatatea calendarului competitional Romanian SuperBike iar, conform targetului propus,  s-au aflat din nou pe podiumul celor două clase. La cursa Superbike, dupa un start nu foarte bun, dar o evolutie excelenta pe parcurusul celor 12 tururi, pilotul BGS Motorsport Ionut Mistode, s-a intors acasa cu prima pozitie a podiumului castigata. Este a 3-a competitie RoSBK castigata consecutiv, el reusind sa-si pastreze pozitia de leader al clasamentului.

Ceva mai in spate pilotii Daniel Vargolici (Amckart Racing Team) si Razvan Filipeanu s-au depasit pentru ocuparea celei de-a doua pozitii, cel din urma iesind invingator.

Asa cum ne-au obisnuit in ultimele competitii, coechipierii BGS Motorsport, Stefan Popescu si Petre Pop s-au luptat pentru ocuparea pozitie fruntase in cursa SuperSport. La fel ca Ionut Mistode, cei doi au ratat startul, fapt ce a fost in avantajul pilotului Octavian Negrea (Amckart Racing Team), care in primele tururi a ocupat a doua pozitie dupa Catalin Cazacu (Taifun Racing Team).

Lupta pentru pozitia a treia dintre Stefan Popescu si Petre Pop a luat sfarsit in momentul in care cei doi au prins din urma un grup de piloti care mergeau mai incet. Petre Pop (BGS Motorsport) a reusit sa-i depaseasca ocupand astfel locul trei, iar dupa alte cateva tururi acesta l-a depasit si pe Octavian Negrea, trecand pe pozitia a doua dupa Catalin Cazacu.

La sfarsitul cursei clasamentul fiind urmatorul: 1. Catalin Cazacu (Taifun Racing Team) 2. Petre Pop (BGS Motorsport) 3. Octavian Negrea (Amckart Racing Team) 4. Stefan Popescu (BGS Motorsport).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top