Podiumuri pentru pilotii Real Racing la Cupa Primaverii FRK

Sezonul intern de karting a debutat weekendul trecut pe circuitul AMC-Kart (Tunari), unde a fost organizata, de catre Federatia Romana de Karting, Cupa Primaverii. Competitia a avut rolul sa ii readuca in forma pe pilotii care vor concura in acest sezon in campionatul national, pauza din extrasezon (iarna) fiind pentru unii de peste cinci luni.

Pe circuitul cu o lungime 1,243km pilotii echipei Real Racing au inceput sezonul bine, copii care se afla la al doilea sezon competitional facand curse in care au dovedit ca sunt candidati la titlurile nationale din acest an.

Andrei Margarit a incheiat cursa pe locul doi la clasa Pufo, iar 2013 este al doilea sau sezon in Campionatul National de Karting. Andrei Ponta este dublu campion al Romaniei la clasa Pufo si a inceput acest sezon cu un podium la clasa Mini dupa ce in cursa a fost nevoit sa recupereze peste 10 pozitii.

Eduard Birloiu a incheiat sezonul 2012 pe locul trei la clasa KZ2 (la aceasta clasa karturile au schimbator de viteze) si a confirmat prin victoria de pe 14 aprilie ca anul acesta poate lupta pentru titlu.

Echipa Real Racing are in componenta cinci piloti : Andrei Margarit (clasa Pufo), Kristopher Schlett (clasa Mini), Andrei Ponta (clasa Mini), Vasile Didila (clasa KFJ – juniori), iar managerul sau este Constantin Raileanu, multiplu campion de karting al Romaniei si Ungariei, fost pilot de teste pentru Porsche Carrera Cup si fost concurent in Formula Ford.

Puteti urmarii activitatea echipei Real Racing accesand pagina oficiala www.facebook.com/realracing.ro. Cupa Primaverii a avut rolul de a ii readuce pe concurenti in activitatea competitionala campionatul urmand sa inceapa pe 11 mai cu etapa de la Bacau.

Adaugati comentariu