Pod Fetesti – Cernavoda: Prima platformă online de plată a taxei

Pod Fetesti – Cernavoda: Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) a lansat prima platforma online de plata a tarifului de traversare a acestuia.

Platforma online poate fi accesata la adresa http://www.taxa-pod-fetesti.ro. Pentru a achita online tariful este necesara inregistrarea pe acest site, apoi trebuie sa adaugati o comanda si sa completati datele necesare.

Plata online poate fi realizata prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare sau prin banca cu ordin de plata. Dupa confirmarea platii se emite peajul si primiti prin e-mail factura si datele peajului si gratuit prin SMS datele peajului emis. Comenzile, peajele emise si facturile se vor putea accesa oricand in cadrul contului de pe platforma.

Tarifele de trecere aplicate pe platforma sunt cele aprobate de CNAIR prin ordinul nr. 162 din 28 aprilie 2015 privind stabilirea tarifului de trecere inregistrat prin intermediul sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control al rovinietei.

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) este o organizatie profesionala si patronala, neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice, care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrand de la infiintare pana in prezent peste 14.000 membri – operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top