PokerStars „aleargă” din 2013 în cursele de motociclism viteză

PokerStars, cel mai mare site de poker din lume, îi va sponsoriza în sezonul 2013 al Dunlop Romanian Superbike (RoSBK) pe Alexandru Radu şi George Negrea, piloţi de motociclism viteză, membri ai echipei Monsters Garage.

Recunoscut oficial ca sport al minţii, pokerul a devenit în ultimii ani o activitate din ce în ce mai populară în rândul sportivilor din diferite arii competiţionale, permiţându-le atingerea unui nou nivel de performanţă. Similar pokerului, motociclismul viteză este competitiv, autentic şi emoţional, fapt ce a determinat PokerStars să îi susţină pe cei doi piloţi pe parcursul anului viitor.

Aceasta nu este prima dată când PokerStars se implică în sportul pe două roţi, compania fiind sponsor oficial al uneia dintre cele mai apreciate şi mai dificile curse de motociclism din lume, Isle of Man Tourist Trophy (TT Isle of Man),  încă din anul 2007.

Sponsorizarea pe care PokerStars o oferă celor doi piloţi include costurile de participare la cursele RoSBK din 2013, cât şi pe cele ale echipamentelor şi dotărilor tehnice de care aceştia vor avea nevoie pe durata compeţiilor.

„În 2012 am reuşit performanţa de a deveni campion RoSBK la categoria Rookies 1000 cc, un titlul pe care mi l-am dorit foarte mult şi pentru care am alergat întreg anul. Pentru 2013 îmi doresc mai mult, un loc pe podium la categoria Superbike. Având baza tehnică asigurată, mai precis echipamentele, voi avea mai mult timp pentru pregătirea fizică şi tactică”, spune George Negrea, sportiv sponsorizat de către PokerStars.

PokerStars încurajează şi susţine sportul în contextul în care performanţa nu este posibilă fără învăţare continuă, dedicare şi profesionalism.

„Sportul este pasiunea mea, iar motociclismul, fără exagerare, însăşi viaţa. Am avut şansa să particip la curse, dar şi să fiu în mijlocul competiţie la masa de poker. Sunt două sporturi în care, pentru a face performanţă, trebuie să ai o pregătire fizică şi mentală specială, să ai abilităţile necesare pentru a rămâne în joc şi, nu în ultimul rând, să fii un sportiv responsabil”, spune Alex Radu, sportiv sponsorizat de către PokerStars.

Sprijinul oferit celor doi piloţi se datorează preocupării constante a companiei PokerStars în zona sportivă. Unele dintre cele mai mari staruri ale sportului mondial, precum Rafa Nadal, Boris Becker, Gianluigi Buffon sau Mats Sundin, fac parte din echipa Team PokerStars SportStars.

În România, Ionuţ Iftimoaie, campion K1, şi ambasador PokerStars, a arătat că pokerul este o ocazie în plus pentru a-şi demonstra performanţa sportivă.

Prima cursă de motociclism viteză la care cei doi sportivi vor participa împreună cu PokerStars va avea loc în primăvara anului viitor. Alexandru Radu va concura la categoria Rookies 1000 cc, iar George Negrea la categoria Superbike 1000 cc.

Adaugati comentariu